Okolie Medvedieho brlohu Strachan sa v sobotu 30. januára 2020 premenilo na jeden veľký dedinský goralský dvor.
Hostia alebo skôr lyžiari Ski Centra Strachan, ktorý v ten deň práve lyžovali zažili tradičnú goralskú zabíjačku. Videli visieť prasiatko na háku, s ktorého šéfkuchár Maťo Birošík (šéfkuchár Grand Hotel**** Bachledka Strachan) pripravoval zabíjačkové špeciality.
Zabíjačková polievka, klobásky, jaternice, domáci údený bôčik, oškvarky.
Všetky výrobky boli pripravené na ochutnávku a veríme že všetkým sa z týchto dobrôt ušlo a najedli sa dosýta. Nechýbalo ani varené vínko či naša vlastná Strachanovica 42% destilát s čučoriedok.
Atmosféru dotvárala kapela Gavaľere zo Starej Ľubovne.
Ski Centrum Strachan, Ždiar, Strachan, reštaurácia, zabíjačka, goral, strachanovica
Okolie Medvedieho brlohu Strachan sa v sobotu 30. januára 2020 premenilo na jeden veľký dedinský goralský dvor.
Hostia alebo skôr lyžiari Ski Centra Strachan, ktorý v ten deň práve lyžovali zažili tradičnú goralskú zabíjačku. Videli visieť prasiatko na háku, s ktorého šéfkuchár Maťo Birošík (šéfkuchár Grand Hotel**** Bachledka Strachan) pripravoval zabíjačkové špeciality.
Zabíjačková polievka, klobásky, jaternice, domáci údený bôčik, oškvarky.
Všetky výrobky boli pripravené na ochutnávku a veríme že všetkým sa z týchto dobrôt ušlo a najedli sa dosýta. Nechýbalo ani varené vínko či naša vlastná Strachanovica 42% destilát s čučoriedok.
Atmosféru dotvárala kapela Gavaľere zo Starej Ľubovne.
Ski Centrum Strachan, Ždiar, Strachan, reštaurácia, zabíjačka, goral, strachanovica