Tradičná goralská zabíjačka

3. 2. 2020

Okolie Medvedieho brlohu Strachan sa v sobotu 30. januára 2020 premenilo na jeden veľký dedinský goralský dvor.

 

Hostia alebo skôr lyžiari Ski Centra Strachan, ktorý v ten deň práve lyžovali zažili tradičnú goralskú zabíjačku. Videli visieť prasiatko na háku, s ktorého šéfkuchár Maťo Birošík (šéfkuchár Grand Hotel**** Bachledka Strachan) pripravoval zabíjačkové špeciality.

Zabíjačková polievka, klobásky, jaternice, domáci údený bôčik, oškvarky.

 

Všetky výrobky boli pripravené na ochutnávku a veríme že všetkým sa z týchto dobrôt ušlo a najedli sa dosýta. Nechýbalo ani varené vínko či naša vlastná Strachanovica 42% destilát s čučoriedok.

 

Atmosféru dotvárala kapela Gavaľere zo Starej Ľubovne.

Ski Centrum Strachan, Ždiar, Strachan, reštaurácia, zabíjačka, goral, strachanovica

Zdieľajte novinku s ostatnými:
3. 2. 2020
Tradičná goralská zabíjačka

Okolie Medvedieho brlohu Strachan sa v sobotu 30. januára 2020 premenilo na jeden veľký dedinský goralský dvor.

 

Hostia alebo skôr lyžiari Ski Centra Strachan, ktorý v ten deň práve lyžovali zažili tradičnú goralskú zabíjačku. Videli visieť prasiatko na háku, s ktorého šéfkuchár Maťo Birošík (šéfkuchár Grand Hotel**** Bachledka Strachan) pripravoval zabíjačkové špeciality.

Zabíjačková polievka, klobásky, jaternice, domáci údený bôčik, oškvarky.

 

Všetky výrobky boli pripravené na ochutnávku a veríme že všetkým sa z týchto dobrôt ušlo a najedli sa dosýta. Nechýbalo ani varené vínko či naša vlastná Strachanovica 42% destilát s čučoriedok.

 

Atmosféru dotvárala kapela Gavaľere zo Starej Ľubovne.

Ski Centrum Strachan, Ždiar, Strachan, reštaurácia, zabíjačka, goral, strachanovica

Zdieľajte novinku s ostatnými:

Ďalšie novinky

Sledujte nás na Instagrame
@medvedibrloh Zobraziť Instagram